Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Wat leuk dat je de moeite neemt om rond te kijken op mijn site.

Ik ben Jeannette Le Noble. Ik heb een lieve vriend, Henk en woon samen met mijn kinderen Iris, Sem en Shireen.
Wij zijn geen alledaags gezin, we houden van onze vrijheid en vinden het erg belangrijk dat iedereen, ook bezoek, zich bij ons  goed en op zijn gemak voelt.


Een “vrijzinnige” maar lieve hond past daar helemaal tussen. Jaren geleden viel ik daarom op de karakter-eigenschappen en het lekkere wilde uiterlijk van het ras Grand Basset Griffon Vendeen.
Mijn eerste gbgv Kwiebus (een reu) kwam in huis. We hebben jaren genoten van zijn streken. Na zijn overlijden kwam er weer een hond, natuurlijk ook een Grand Basset. Het werd Goof, een geweldige maffe, ietwat dominante langpoot reu. Helaas hebben we maar kort van hem kunnen genieten.

Maar een hond hoort bij mijn leven en zo kwam Fien in huis. Fien is voor mij een lot uit de loterij. Zij heeft zo’n ontzettend lief karakter, dat ik daar wat mee wilde. En wat dat is geworden kun je op deze site lezen. Kijk rustig rond en ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat. Heb je vragen neem dan contact met mij op.